DUNAKANYAR

Dunaparti Bringaparti és Kenuzás

 

 

 

Indulás a vonattal érkezőknek a gödi vasútállomásról,busszal érkezőknek a 2. számú főút mellett lévő Penny Market parkolójából 10.00 óra körül.Az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárúton az ártéri erdőben vezet bringatúránk Vácig. A főtér megtekintése után nem maradhat el valamelyik cukrászda teraszán való fagylaltozás ,ezt megígérjük.Verőcéig gyakran élvezhetjük a folyam látványát , kisebb emelkedőkkel is meg kell birkóznunk.Nemsokára elérjük az Erdei Vasút megállóhelyét , ahol a drótszamárról a vasparipára ülünk át. A Börzsöny hegység legszebb túráinak kiindulóhelye a Király-rét,amiről meg fogunk győzödni a bő egy órás vonatozás alatt.A Patak Vendéglőben elfogyasztott ebéd után egy kenu túrán Kismaros és Nagymaros közötti Dunaszakaszon holtágakban kalandozva felejthetetlen élményben lesz részünk. Visszatérve a nagyvízről Nagymarosig ismét bringázunk egy kicsit.Itt zárjuk túránkat.

                                                                                 Ár 5500 Ft/fő+túravezetés 7000 Ft/csoport

 

 

Bringás és Sárkányhajós kaland a Dunakanyarban

 

 

Indulás a vonattal érkezőknek a gödi vasútállomásról,busszal érkezőknek a 2. számú főút mellett lévő Penny Market parkolójából 10.00 óra körül.Kerékpározás Vácra ,majd sárkányhajózás a Dunán.A kerékpáros városnézés  alkalmával megtekintjük a Március 15. tér nevezetes épületei mellett a Székesegyházat,a Kőkaput és a Fegyházat is."Senkit nem hagyunk ott!" A belvárosban a Repeta étteremben egy bringás menüvel gyűjtünk erőt a túra hátralevő részére.Kismaroson az erdei vasutazás után már célegyenesbe fordulunk és hamarosan a Dunakanyar egyik legszebb településére kerekezünk be Nagymarosra .

 Ár:5500 FT/fő+túravezetés 7000 Ft

 

 

Kerékpártúra és Hajókirándulás a Dunakanyarban

 

Indulás a vonattal érkezőknek a gödi vasútállomásról,busszal érkezőknek a 2. számú főút mellett lévő Penny Market parkolójából 10.00 óra körül.A túra során bringás városnézésen veszünk részt Vácon.Erdei vasúttal Kismaroson felmegyünk a Börzsöny egyik legszebb pontjára a Király-rétre,itt interaktív kiállítás vár ránk.A kerékpártúra Nagymarosig tart, ahol vízre szállunk és behajózzuk a Dunakanyar legszebb pontjait. A hajón egytál étellel csillapítjuk étvágyunkat.

Érkezés Nagymarosra vagy Visegrádra

Ár: 5500 FT/fő + túravezetés 7000 Ft/csoport